Room Details

 
          
 
 
 

Cow

Den här Outfiten skulle jag inte tacka nej till, ko mönstret har varit en trend ett tag men det är nu jag har börjat tycka om det. Vad tycker ni om Ko möstret? i framtiden ska jag försöka gö lite såna här fina inspirations outfits. 
 

World Wide Z

 
Kolla på "World Wide Z" på bion för några dagar sen och jag måste säga att det var faktiskt bland den bästa filmen jag sett på ett tag, den var riktigt bra. Den kan jag verkligen rekomedera för er som gillar spännande zoombiefilmer. Kram! 

Insta days

  
Så här har min Instagram sett ut dom senaste dagarna! 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er alla fina läsare! Jag har haft en lugn morgon med en riktig långfrukost. Söndag idag med ganska trist väder, men jag får göra något positivt i allt och åka och shoppa kanske vi får se. Ha en skön Söndag allihopa så får vi höras sen. 
 

New Top

 
 
Igår köpte jag denna underbara tröjan från Monki. Jag älskar den redan, favoriten denna måndaden! Jag kommer bo i den här dom närmaste dagarna nu. Den är både fin och riktigt skön också. Ha en bra Tisdags kväll nu med kanske lite fotboll? 
 
 

Insta days

   
Här har ni dom senaste dagarna på min Instagram! Följ mig på @sofiegustafssonss
 

Bling Ring

 
(Gammal bild) 
Just nu fixar jag iordning för att gå på bio ska sen den nya filmen the bling ring så vi får hoppas den är bra! Ha en härlig Lördagskväll, så hörs vi sen! 

Ny Design

Min gamla design var så konstig, bilderna blev helt kontiga av den gamla designen, så jag kände det var dags för en ny. Den som har gjort designen är länkad i högra hörnet! Hoppas ni gillar den!
 
 

Godnatt

 

Dagens

 
 
   Klänning från H&M // Skor från Skohuset // top gammal 

Favoriten

 

Konfirmationen

 
 
 
 
Jag konfirmerade mig för någon vecka sedan, och det kändes verkligen som ett stort steg ut i vuxen världen. Det var verkligen några roliga och lärorika veckor med många roliga läger. Här är några bilder från själva konfirmations dagen i kyrkan, det var ärligt det roligaste med hela konfirmationen. Jag saknar allt och alla med konfirmationen, men nu är jag konfirrmerad! 
 
 
 

Man måste ju bara älska sommaren


PARADISE

IMG_3846 | Flickr - Photo Sharing!
Jag är en riktig Kalifornia girl! Jag älskar allt med Kalifronien, Palmerna, stränderna, havet allt. Min högsta dröm är att en dag få stå på en strand i Kalifornien.. så det här är verkligen paradiset för mig! 

Senaste dagarna

 
 
Har haft några supermysiga dagar i min bästaväns sommarstuga. Det har varit underbart massor av sol och bad och picknik så klart. Tyvär så fick jag lov att åka hem idag men kanske åker up dit igen snart med bästavännen. 
Ha de bra!