Va med och tävla på "juliakarlsson.webblogg.se"

 
 Nu har min vän Julia en tävling på bloggen, där man kan vinna ett jätte fint armband som även jag är med och tävlar om. Nu tycker jag ni ska gå in på Julias blogg Juliakarlsson.webblogg.se Gå in där för att delta, puss! 

Gårdagen

 
Igår var jag och Julia i en jättemysig stad för att fota lite eller vi tänkte vi skulle göra det iallafall, sen när vi kom dit var det mörkt och det blåste för mycket, men vi fotade lite ändå men alla bilder blev nästan suddiga.. Men det var jättemysigt iallafall. 
 

Myslördag

Hej alla gullisar. Började min lödag med ett träningspass. Kände för att träna lite. Efter det så täffade Issa och Julia en liten snabbis. åt sedan lunch på IKEA. 
 
Just nu är jag hemma os Julia för en myskväll med Ben&Jerry och skräckfilm. Ha en fortsatt bra Lördagskväll, Puss! 
 
 

Fredagen den tjugofemte

Nu är änrligen den efterlängtade fredagen här och även en hel veckas ledighet utan skola, så sjukt skönt gud vad jag har längtat. Under lovet ska jag kanske ner till huvudstaden för lite shopping och the fooo. så har jag lite planner inför lovet. Men vi får se med allt. 
 
Hade en lång skoldag idag. Efter skolan åkte jag, Julia och Linnea iväg till ny öppnade IKEA som hade invigning idag. Gud vad fint det hade blivit och gud vilken god mat dom har, Där kommer jag äta mycket i höst. 
Ha nu en mysig fredagskväll, så bloggas det mera senare! 
 

Tips

 
Tänkte dela med mig av ett litet tips som jag hittade själv någon stans på nätet, Jag använde mig av en galge hängde up den på väggen och så hängde jag up alla mina halsband på galgen och så enkelt är det att få ett halsbands ställ. 
 
 

New in

 
(Det har blivit något konstigt som gör att bilderna blir åt fel håll) 
För några dagar sen var jag och shoppade lite välbehövda saker, som ni kan se på bilderna ovan. En halsduk från Monki, ett par jeans från lager 157, jackan är även från Monki och den gröna stickade tröjan med, Puss! 
 
 

Onsdagen den tjugotredje

Vill börja med att säga förlåt, för att jag har varit usel på att blogg dom här senaste dagarna. Men det är bara så himla mycket att tänka på hela tiden, jättemycket med skolan nu innan lovet och så och massa som jag ska planera till lovet och så, har inte änns hunnit med mig själv vissa dagar. Men på lovet då ska jag försöka blogga mera. Puss! 

Hos mormor



måndag i morgon, redan. Vart tog den här helgen vägen egentligen.
Bara en vecka kvar sedan det efterlängtade höstlovet då jag troligen ska åka till Stockholm för några dagar, som inte är allt klart än så kan inte berätta så mycket omeä det, så ni får veta mer om det sen. Men innan det så ska jag ha två prov och en hel skolvecka framför mig.. Men det ska nog gå bra, hoppas jag. Nu får ni ha en fortsatt bra Söndag så hörs vi sen♥

Silver

Jag älskar silversmycken. Har nästan bara silver smycken, tycker jag passar bäst i det, så jag vågar knappt köpa guld eller något annat än silver. 
 

Onsdag

Har haft en fullspäckad dag med skola och gymnasievalsmöten. Efter skoian idag var jag hemma hos Linnea hela dagen, vi skulle fixa lite grejer och så. Senare på kvällen åkte vi både till en gymnasieskola där vi skulle få höra på fakta om olika gymnasieprofiler, som var intressant att lyssna på, nu har jag lite mer klart vad jag ska gå för linje och så, men är inte helt säker än, ska till lite andra skolor och kolla runt också. Nu får ni ha det så bra så hörs vi sen.
 

Grattis Bästa vän♥



Idag är ingen vanlig dag, utan det är min väns födelsedag. Idag blir Julia hela femton år gammal. Grattis bästavän, Älskar dig♥

Fooo väggen

Så här fin är en liten del av min vägg,  min fooo vägg med bara the fooo. Den är inte stor alls men tillräkligt stor för att se underbar ut med världens bästa killar. 

Smoothie

 
Slutade tolv idag, så jag åkte direkt hem för att plugga lite som jag verkligen behövde, medans jag pluggade  bestämde mig för att göra en smoothie. provade på ett litet nytt recept som blev väldigt lyckat faktiskt. Ni kan ju prova på om ni känner för det. Det enda jag använde mig av var.. lite mjölk, Lite vaniljglass, ett päron och en bannan. Hur enkelt som helst och perfekt som mellanmål. 
 

Gårdagen

Förlåt att jag inte han blogg igår, men hade så mycket annat att tänka på. Var på stan med Linnea igår iallafall skulle kolla på lite viktiga grejer, lite presenter och sånt som jag behövde handla. Men är inte klar med allt till Julias födelsedag än så måste ner på stan någon mer gång snart för att fixa det sista. Puss!
 
 

Hösten

 
 
Var ute och fotade lite i det fina höstvädret som vi fick i dag många plusgrader och strålande sol hela dagen, perfekt foto väder alltså. 
På första bilden får ni även en smyggtitt på mina nya mysbyxor som jag köpte igår på lunchen. Hoppas ni får en fortsatt bra helg, så får ni ha det så bra finisar. 
 
 

Godnatt finaste ♡




Backpack

 
 
Så här såg jag ut den tredje praodagen. En skön outfit men ändå fin. 
 
Har verkligen varit jättetrött idag vet verkligen inte varför, men annars har den här dagen varit bra. Har inte hänt något speciellt idag alls. Bara en vanlig prao dag, som jag inte vill inte vill gå in på så mycket. Det jag mest av allt gjort dom här senaste dagarna är att vara på ett lager och larmat skjortor och jackor. Men det är väl okej ändå, har ju bara två dagar kvar, så det kommer nog gå bra. Puss! 
 
 
 

Tips

 
Nu tycker jag det är dags att ni ska få bestämma lite vad jag ska blogga om. Vad vill ni läsa om? Har ni några fina tips ni kan dela med er av till min blogg? Skriv så mycket ni kommer på. 
 

Godmorgon



Godmorgon, sitter just nu på praon, Vi har inte så mycket att göra just nu så vi bestämde oss för att köpa lite frukost medans vi väntade. Nu ska vi jobba vidare så ha det så bra, Puss♥

Första prao dagen



Hej finisar♥ Har äntligen blivit lite bättre från förkylningen nu, så jag orkade iväg på lite prao. Första dagen på Jack&Jones idag, lite nervöst men gick bra ändå, lite drygt men annars gick de jättebra.
sitter just nu och väntar på att Julia ska bli klar hos tandläkaren, som hon just blev. Så ni får ha det så bra, Puss ♥

Instagram

 
Följ gärna mig på instagram @sofiegustafssonss @sofiegustafssonss

Lördag

 
Har inte så mycket att blogg om just nu, händer inte så mycket i mitt liv förutom att kolla på film, äta soppa och inte så mycket mer. har fortfarande feber, som inte är så rolgt, har snart sett alla filmer som finns känns det som. Men hoppas ni har det bra iallafall, Puss! 

Inspiration

 

Tordag

Förlåt att jag inte blogga igår, men hade orienteringsdag hela dagen, så det blev bara så.
Redan helg snart igen herregud vad veckorna går fort, men idag har jag likats dragit på mig en dryg förkylning.. som jag hoppas ska gå över tills i morgon då vi ska ha Fooo fredag igen, som jag verkligen inte vill missa. men ni får ta hand om er och ha det så bra, puss! 
 

September

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 Oktober

Hej allihopa, redan första Oktober idag gud vad tiden går fort. Nu har jag en månad med fullspäckat shema framför mig. Många som fyller och mycket annat. Hoppas ni haft en bra start på Oktober, min har varit okej, ganska seg skoldag och så men annars har den varit okej, och den är inte slut än, ska snart iväg för att träna med Linnea, som ska blir riktigt roligt. Ha det så bra så bloggas det senare.