Infinity rings

 
 
För några dagar sedan beställde jag hem dom här urgulliga ringarna från JFR.SE, dom kom hem till mig igår. Dom är verkligen sjukt söta på, så jag har börjat använda dom riktigt ofta nu. 
KramKram! 
 
 
 
 
 
 
 

LördagHej alla fina!
haft en bra Lördag? den här bilden säger rätt mycke om min Lördag. Har spenderat dagen på stan med Linnea och Julia, vi har hållt på med att filma en viktig video som vi ska ha till en sak då. Inte lika roligt att hålla på med de, då de har regnat mestadels av dagen, men men det har varit riktigt roligt ändå. Ha en underbar lördagskväll finisar ♥

Godmorgon

Godmorgon underbara läsare hoppas ni haft en bra fredagskväll. Nu är det iaf lördagsmorgon och jag ska snart ge mig iväg till stan för att träffa Linnea och Julia, där vi ska fixa lite grejer. ska försöka blogga lite senare också. PussPuss♥Black

 
 
 
Så här såg jag ut idag allså, en vanlig svart outfit med lite accessoarer till! 
 
Jeans GinaTricot // top hm // ringar hm // skor skohuset // skärp kappahl // klocka axcent // kofta BikBok 
 
 
 

Sommaren 2013

Jag har haft den bästa sommaren på riktigt länge, det har hänt mycke roliga saker den här sommaren. Träffat min största idol och sett mina största idoler live är en bland dom många sakerna som hänt denna sommar, den är inte slut ännu fasten skolan börjat, den fortsätter ett litet tag till får vi hoppas! Ni får ha en helt underbar fredagskväll fina läsare! 

Sommaren 2013

 
 
 
 
 
Nu är det dags för ännu en skoltermin igen som börja, redan i morgon. Jag har haft en helt fantastisk sommar, som att ligga på stranden på en liten mysig ö med strålande sol till att stå och skrika till mina favorit killar på Gröna Lund i regn. 
En helt underbar sommar alltså. Jag har lärt känna nya underbara människor och jag har varit runt i många delar av Sverige. Det är därför jag inte har hunnit blogg mycket den senaste tiden, förlåt! Men nu kommer kyllan och löven börjar falla ner och jag har en hel skoltermin att inte se fram emot plus gymnasieval och massor med nationelaprov att se framför mig. Men den här sommaren kommer jag aldrig att glömma och jag har massor av underbara bilder att dela med mig av, ni får några nu och ska försöka göra ett litet kollage med hela sommaren senare!  kraaam så länge!! 
 
 

Godnatt

Godnatt alla söta läsare, så ska jag försöka blogg mera i morgon! 
 

Insta days

   
Här är mina senaste dagar i bild, som ni ser så har mina dagar mest beståt av Omar, Omar och ännu mera Omar men det har varit bland dom bästa dagarna i mitt liv!! 
 

Jag lever!

Förlåt så jättemycke för en usel blogguppdatering, Jag har haft ganska fullt up dom här senaste dagarna nu... Ska försöka att hinna blogg då jag har tid, men ni får nöja er med en osminkad Sofie bild så länge jag inte hinner blogga. förlåt igen. Kram! 
 

Senaste dagarna

 
 
 
 
Förlåt, Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har verkligen haft fult up. Igår hela dagen var jag och en kompis i Stockholm där vi skulle träffa pojbandet "The Fooo" som jag hade sett fram emot ett tag men det blev att vi satt på en bänk och väntade och väntade dom kom aldrig ut... så vi fick lov att ledsamt gå och leta på tågstationen för att åka hem, men just då som vi ska gå till tåget då ser vi Omar Rudberg i The Fooo springa iväg. Vi springer efter han och då ser att vi ska på samma tåg samma vagn. så vi går in och sätter oss närma han, vi visste inte om vi skulle våga gå fram, men vi gick fram och pratade med han och tog lite bilder! Det var den bästa tågresan jag någonsin har haft, det var helt underbart jag satt bredvid han. 
Idag så har jag haft fullt up idag också har varit ute och åkt lite igen denna gång var det för Omar igen, haha! 
Då vi åkte till ett litet ställe med några kompisar, så fick vi träffa han flera gånger på samma dag, det kändes som en hel dröm! Puss!