Nyårslöften

Den är bilden beskriver de bästa med 2013! 
NYÅRSLÖFTEN!
•Skärpa mig i skolan
•Träna mycke oftare 
•Spela Gitarr varje dag 
•Bli mindre mobil beroende 
•Bloggare mera 

Det är några av alla mina nyårslöften, vad har ni för nyårslöften? 


Förr eller senare exploderar jag


Jag har presic börjat läsa den här boken och gud vad den är bra. Har inte kommit så långt än men det jag har läst hittills så är det bland dom bästa böckerna jag har läst så jag tipsar stark om att gå och köpa sig den här boken eller finns den även på biblioteket. 

Torsdagen

Hej sötnosar 💕 nu när jag har min nya mobil kan jag börja blogga från mobilen. Så det är ju bra, så nu ska jag försöka börja uppdatera oftare, bra va? Puss💕

Äntligen

Äntligen är den min. Jag vet inte hur länge jag har velat haft en egen iPhone och nu fick jag en igår i julklapp. Jag kan inte bli gladare, Jag älskar den verkligen. 
 

God Jul

Tänkte bara kika in och hälsa alla mina fina läsare en god jul. Hoppas ni får en jättemysig dag och ta vara på varanda. Puss på er! 

NIKE

Det blev inga Nike Air Max den här gången men det blev helt nya träningsskor från Nike som jag kommer använda flytigt i vår då jag ska börja ta träningen seriöst. Jag är iallafall riktigt nöjd med mina skor då dom är sjukt snygga och sköna. 
 

Instagram



Följ gärna mig på Instagram @sofiegustafssonss @sofiegustafssonss

Believe



Var på stan för en stund sen med Linnea och Julia. Vi bestämde oss för att se Justin Biebers nya film, Believe. Den var så himla bra. Rekomenderar verkligen att ni ser den för er som inte har sett den. ♥

Awesome

Köpte en ny tröja igår när jag var på stan, behövde verkligen något att ha på julavslutningen och en vanlig, enkel tröja helt enkelt. Jag är riktigt nöjd med den. 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Ny dag nya möjligheter. Ha en bra dag allihopa♥

Mysigt

Slutade klockan tolv idag eftersom det är tisdag. Åkte direkt hem efter skolan och gjorde iordning varm choklad och läste lite bloggar medans jag drack min choklad, det är det bästa som finns när man kommer hem från skolan och det är kallt ute. Kollar på film. just nu, Titanic. Det är den mysigaste och bästa filmen enligt mig och ett litet plus i den filmen är ju att Leonardo är så himla vacker i den filmen. Puss! 
 

Tredje Advent

Tredje advent idag, Gud så tiden går fort. Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Jag älskar julen, julen är så himla mysig. Har bara ganska många julklappar kvar att köpa nu innan jul, men det får jag fixa. 
 

Hårolja

Köpte en ny hårolja för någon dag sen. Jag har bara använt den en dag men den är riktigt bra tycker jag. Så om det är någon av er som behöver en ny hårolja så kan jag tipsa om denna.
 

Fredagen den trettonde

Lucia och även fredagen den trettonde idag. Har faktiskt inte haft någon speciell otur idag som tur är. Har ni haft det? Lucia är alltid så mysigt, har fikat och kollat på ett luciatåg med jätte duktiga elever idag. 
Slutade runt tre idag och efter det så åkte jag hem. Åkte ner på stan lite senare och träffade Ellie och Linnea och några mer vi gick runt lite och kollade även på Erik Rapp och Kevin Walker från idol. Dom båda är så mycke bättre live tycker jag. 
Just nu sitter jag och lyssnar om och om på The Fooos nya jullåt. Den är så himla bra och mysig så den tycker jag ni kan ta och lyssna på. Puss! 
 

Detalier

 
Här är en liten titt på hur jag såg ut idag. 

Idolfinalen



Nu är jag på plats i globen och väntar på att allt ska börja förväntansfullt. Tänkte bara kika in och säga hej. Puss♥

Stockholm i

I morgon åker jag till Stockholm för att se på idolfinalen där dom bästa killarna i The Fooo ska uppträda. Jag åker i morgon och kommer hem på Lördag kväll så kommer tyvär inte kunna hålla bloggen uppdaterad men ska fota en massor i Stockholm så hörs vi kanske på lördag, puss! 

Julbak

 
Ingen jul utan pepparkakor eller hur? Jag älskar iallafall att julbaka, det är det mysigaste som finns och julmusiken såklart.I Tisdags bakade jag en massor av goda pepparkakor, blev riktigt nöjd med dom. 
 

Gårdagen outfit

 
 
 

 
 

3 December

kom presic hem från skolan och har presic fixat i ordning en liten lunch eller fixat och fixat värmt min lunch. Ska äta den ny sen ska jag snart iväg till mormor för lite julbak, Puss♥

Andra December

Redan andra December idag. Vart tar tiden vägen? Det kändes som att det nyss var 2012 men nej snart så är det redan 2014. Det börjar iallafall närma sig jul och jag älskar verkligen julen, hur mydig är inte den liskom? allt som saknas just nu är snöö, jag vill ha snö när det är december, vi får hoppas den kommer fallande snart. 
Idag stannade jag hemma på grund av att jag hade så sjukt ont i magen och kände mig inte pigg alls. I morn ska jag därimot till skolan och då slutar vi halv elva efter det så ska det julbakas en massor.