Nike Air Max

Är det bra jag som inte kan motstå att älska dom här skorna? Jag tycker dom är så sjukt snygga och skulle verkligen inte säga nej till att få äga ett par själv. Dom här går liksom att matcha till nästan allt. Så dom här står högt upp på önskelistan iår. Vilka tycker ni är snyggast? Själv älskar jag dom rosa, gråa och lila. 

Hårtips

Tänkte dela med mig av några hårtips till er. Jag använder mig inte av många produkter till mitt hår bara ett par få. Vatten är ett bra knep jag använder mig av. På morgonenn börjar jag alltid med att spraya i vatten i håret sedan kamma ut det ordentligt, ibland använder jag mig av balsamspray också, men  bara då det verkligen behövs. 
Torrshampo är en bra sak enligt mig, den brukar jag använda mig av dom dagarna jag inte duchar, håret blir mycke mjukare och fräschare av de. 
Den bästa hårsprayen enligt mig är Loreal Paris`s hårspray, den använder jag mig alltid av när jag t.ex lockar mitt hår, då håller lockare mycke längre. 
 
 
 

Onsdag

Hej, Är just nu hos Julia och bara har det mysigt. Vi ska snart dra oss till ishallen för att se på lite hockey, vi får se hur vi gör. Har ganska mycke jag måste plugga just nu också. Ha det så bra nu, så hörs vi sen. 
 
 

Julklappstips

Tänkte tipsa lite om julklappar. Ungefär så här ser min lista ut iår.
 

Fredagen

Långa skoldag, Som alltid på fredagar. Efter skolan idag har jag bland annat hunnit spelat gitarr med Emelie, handlat mat, kollat på idol och fotbollsmatchen. 
I helgen ska jag nog träna lite sen får vi se vad jag hittar på sen, måste plugga under helgen också. Ha nu en fortsatt bra fredag, puss! 
 
 

Det bästa som finns

 
Det här är verkligen det bästa som finns efter en lång kall skoldag, en stor varm choklad, det finns inge bättre än just varm choklad på vintern. Hade en lång skoldag idag iallafall, efter skolan åkte jag direkt hem och pluggade och drack varm choklad såklart, supermysigt nu i mörkret. Håller fortfarande på att plugga till musik provet som är i morgon. Ni får ha det så bra, puss! 
 

Gitarren

 
Så här ser min underbara gitarr ut som jag just nu försöker spela på. Jag började för ett litet tag sedan på gitarr med min kompis Emelie, så ni framöver på Onsdagar spelar jag gitarr, Det är riktigt roligt att försöka spela ett instrument, en dag framöver kanske jag kan spela också, får vi hoppas. 
 

Fredagen den åttonde

Fredag idag, så sjukt skönt med en efterläntad helg. Vad har ni för planner i helgen? Själv ska jag ta det lugnt, träna, och ja vi får se vad jag hittar på. 
Idag iaf har jag haft en lång skoldag med två långa prov på det också, efter skolan åkte jag hem en liten stund sedan träffade jag Linnea på stan. Vi bara hade det mysigt på stan ett tag och åt lite mjukglass. Sedan kom Julia Mys,Mys. Som ni märker så älskar jag ordet mys och mysigt men det låter så mysigt, haha. 
Just nu kollar jag på idol och äter pizza. Ha en mysig fredag, puss! 
 
 
 

Mysplugg

Har presic slutat och är just nu på ett jättemysigt cafe mitt  i stan med Julia, Vi pluggar lite och har det bara mysigt. Ska bara plugga hela dagen idag. Ni får ha en fortsätt bra Onsdag, Puss♡♡

Sista lediga dagen

Sista lediga dagen idag, det känns fruktansvärt, Jag orkar verkligen inte tillbaka till skolan i morn. Lovet gick så sjukt fort, Det blev ju nyss lov. Nu måste jag börja plugga till prov som jag har på fredag. Men jaja, jag får försöka klara igenom det sista på terminen. Puss! 
 

Örebro

 
Har inte hunnit bloggat så mycket dom senaste dagarna och det ber jag om ursäkt för. Igår var jag i Örebro hela dagen. Åkte tidigt på morgonen med tåg med Julia och Linnea, Vi åkte ditt bara för att killarna The Fooo skulle ha en liten egen spelning där på gatan men allt slutade med ambulanser och polisbilar överallt. Det var verkligen det värsta jag har varit med om. alla bråkade, grät och knuffades och killarna mådde inge bra efteråt heller, så det blev ju inte så lycklig kväll ändå. Jag fick inte änns se dom, Bara Omars ansikte en gång. Sen var det dags för oss att ta tåget hem, och det är väl det jag gjorde hela fredagen. Puss!