New babies

Har funderat på att köpt dom här några år nu, och äntligen bestämde jag mig för att köpa ett par egna. Dom är sjukt sköna och sjukt snygga. Dom är helt perfekat helt enkelt, dom här kommer jag verkligen använda flyttigt i höst. Jag älskar dom. Puss! 

Dagens

Så här tralla jag runt på stan idag, inget speciellt bara sköna söndagskläder! 
 

ny väska

Köpte en ny väska för några dagar sen, då min förra hade gått sönder. Det blev den här enkla från Åhlens. Jag älskar den, den är verkligen tillräkligt stor som jag vill ha den, äntligen får jag plats med allt. 
 
Har ni haft en bra söndag? Min har varit helt okej! Ha det så bra nu, så bloggar jag mer i morgon! 

Myskväll

Har haft en rikitgt mysigkkväll. Har bara tagit det lugnt och bloggat och ska snart ta och kolla på fillm. Är så himla trött på grund av att jag sov ungefär 3 timmar inatt hemma hos Linnea, men det var riktigt roligt iallafall så det var värt det. Nu får ni ha en fortsatt bra lördagskväll, så hörs vi i morgon.
 

Lördag

Min lördag har bara handlat om en personen och den personen är helt underbara Eric Saade. Idag bestämde jag och tjejerna Ellie och Linnnea att vi skulle dra till Valbo för att träffa självaste Eric Saade, När vi äntligen var där. hamnade vi presic där han skulle gå ut, så vi stod där när han gick ut från dörren och vi alla fick en varsin godluktande, mysig Eric kram, som jag alltid kommer komma ihåg. Vi sprand sedan till sedan för att se han uppträde några av hans kändaste hits. Ungefär så har min dag sett ut, hur har eran dag varit? Bra, hoppas jag! Puss! 
 

Fredag

Jag är ledsen att jag inte har hunnit bloggat så bra den här helgen, men har verkligen haft en underbar helg hittills med massor av skoj. i Fredags sov jag hos Linnea som man ser på bilderna. Vi hade en FF i fredags alltså en Fooo fredag med tacos massa med the fooo och en massa mys. Älskar er tjejer 
 
 
 
 

Dagens

 
Så här gick jag omkring idag, varma höst jackan fick det bli idag och vinter bootsen. Men det är väl allt lite mysigt med vantar och mössor och löv, jag gillar hösten lite ändå förutom alla dryga prov. 
Har varit på stan idag med Julia, vi letade en prao, men det slutade med att vi gick därifrån utan, men ska fortsätta leta lite i morgon, så ska vi nog få en. 
Har ett riktigt stort Fysik prov som jag pluggar till nu, som jag inte fattar mycket av själv, men vi får hoppas jag minst får ett E. Puss! 
 
 

LUCKY

 
 
(Förlåt för väldigt dåliga bilder) 
 
Så här ser min nya tröja från Cubus ut, som jag innförskaffa mig för några dagar sen. Behövde en ny lite sportig colligetröja så det fick bli denna! Ha de bäst, kram! 

Min dag



Hej alla fina! Hoppas ni har haft en bra måndag, min har varit okej förutom att jag har varit sjukt trött och haft ont i huvudet, vet inte om jag börjar bli sjuk, som då jag verligen inte får bli just nu, har ganska mycket att gå den här veckan. Har ett stort, svårt fysik prov som väntar på mig och ävan massor av läxor, så nu måste jag plugga innan jag somnar, så ni får ha en bra dag! ♥

Bilder från dagen

 
 
 
 
Har haft en riktigt bra dag idag. Jag och min vän Linnea bestämde oss för en liten spontantrip iväg från vår  lilla hemstad för att träffa två vänner, som var riktigt roligt, gjorde inget speciellt där med dom men var ändå mysigt att komma ifrån hemstaden för en liten stund. 
Söndagsångesten har också kommit... skola imorgon som jag verkligen inte okar med, så sjukt mycket plugg just nu. Vet inte vart jag ska ta vägen bland allt plugg. Nu ska jag kämpa mig igenom alla skolböcker, så får ni ha det så bra, Puss! 

Lördagsmys

Har haft en riktigt härlig dag idag, den började med lunch med familjen på stan efter det så möte jag up Linnea och Ellie på stan då vi hade det skojskoj, vi gjorde inget speciellt bara myste runt på stan. Hur har er Lördag varit? Bra hoppas jag. Köpte en ny tröja idag också som jag ska vissa mer av i morgon. Nu får ni ha de så bra! 

Mysmorgon



Godmorgon mysisar! haft en bra Lördagsmorgon? det har i alla fall jag. Sovit ut som jag verkligen behövde och igår kom min efterlängtade VeckoRevyn med underbara Frida Grahn var på framsidan. Gud vad jag älskar Vecko Revyn en helt perfekt tidning med allt i.
Ska snart ge mig ut på en promenad, så ni får ha de så bra, puss ♥

Hjälp mig?

Just nu letar jag ihjäl mig efter en ny handväska nu till hösten, men hittar verkligen ingen jag tycker tillräkligt mycket om, så snälla kan ni hjälpa mig lite nu och tipsa om fina höstväskor! Kommentera era favorit väskor? 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLACK

 

mys dag



Stannade hemma från skolan idag, kände mig inge pigg. Har ont i huvet ont i halsen och fryser så sjukt mycket. Jag vet inte vad jag ska sätta på mig har halstuk och vantar ändå fryser jag som en isbjörn...
försöker plugga lite Svenska just nu och försöker få i mig lite mat.
Hoppas ni haft en bra dag iallafall.
Puss♥

Onsdag



Hej alla fina, är i skolan just nu och väntar på att ha fysik, hade so prov idag som då inte gick så bra.. men men får försöka göra lite bättre ifrån mig på lektionerna. Ha en fortsätt bra Onsdag alla fina! ♥♡

Hösten är välkommen

Hösten är verkligen välkommen nu iallafall för mig hösten är så himla mysig, varmchoklad, tändalljus, filtar och så mycket annat roligt. Men sen kommer den där rugiiga vintern... men man får väl stå ut iår igen. Iallafall har fotat lite idag med mina nya kläder. Slutade tolv så jag och Julia åka runt på stan och så sen åkte vi och fotade på ett litet mysigt ställe. Har massor av prov och läxor i morn så ska försöka skynda mig på att blogg nu innan idol börjar, så hade så bra Puss!

Shopping days

Både idag och igår har jag varit och shoppat lite välbehövda saker, igår kom jag hem med en mössa från Åhlens även ett halsband från hm och även en grå tröja från GinaTricot. Idag så myste jag runt på stan med Emelie och Alva då jag fick tag i en kjol som jag har väntat ett tag på att min storlek ska komma då den fanns idag, så köpte jag ett par nya lösnaglar på Åhlens också som jag behövde. Puss! 

autumn

Nu känns det verkligen att hösten börjar närma sig. Idag är det fredag, en välbehövd helg känner jag efter den här veckan, då det har hänt ganska mycket och så som jag inte vill ta upp på bloggen... Men men har haft en jätte mysig höst dag med bästa vännen Julia idag efter skolan då vi fotade myste, Tack Julia för att du finns! 
Ha en supergrym fredagskväll alla fina!
 

fullt up...



Förlåt, jag är ledsen att jag inte har bloggat dom senaste dagarna men har haft mycket annat som hänt, har t.ex varit i Sveriges huvudstad en dag för ett besök på Skansen och även Gröna Lund med klassen, det var en helt underbar dag så mycket roliga karuseller dom har på GrönaLund och så sjukt gulliga djur på Skansen, Stockholm är en helt underbar stad har stora planner om att flytta ditt om några år.
Var ledig i fredags också så var på stan hela dagen och hela kvällen, även på lördagen var jag på stan för att fixa till min kompis Ellie som då fyllde 15 år i lördags. På kvällen då kollade vi på Norlie och kkv live och gud vad dom är bra live, ångrar inte att vi stannade och såg dom.
Idag så var jag på stan med några kompisar då vi skulle fixa till The Fooo tävlingen som ni kommer få veta mer av senare.
Just nu försöker jag att plugga lite till imorgon men går inte så bra är så sjukt hungrig men nu ska jag plugga vidare! Puss ♥♥

Ta hand om er alla

Hej finisar! Jag har dragit på mig en liten förkylning just nu... Lite fel tillfälle känner jag bara eftersom i morgon åker jag och min klass iväg till huvudstaden för ett Skansen besök och massa skoj på Gröna Lund, men det är bara och ta en ipren och ge sig iväg, Har ni dragit på er någon fökylning än? Har nämligen märkt att ett antal ungdomar är sjuka just nu pågrund av skolan och hösten kommer in smygande. Hoppas ni mår bra iallafall, puss på er!